Priser inkl. moms

Om Atendi

Atendi er din leverandør af professionelt udstyr til film, TV, teater og arkitektur. Du kan få hjælp til alt lige fra store komplekse lysinstallationer på teatre - lamper og kameraer til Film/TV-produktioner – til et nyt kamerastativ, lys til streaming, LED-lamper og papirtape! Kort sagt alt, hvad du skal bruge, når du vil lave de bedste produktioner, forestillinger og installationer.

Du finder dit nye udstyr og får hjælp i vores tre afdelinger:
• Atendi Film/TV, som er leverandør til film- og TV-branchen.
• Atendi Protech, som beskæftiger sig med teater, arkitektur og installation.
• Værkstedet, som servicerer 98% af de varer, vi sælger.

Atendis historie
Atendi er ejet af Mogens Gewecke og Søren Jørgensen, som i 1993 købte det daværende Bico Professionel af ejeren Niels Bech Bruun. Dengang var virksomhedens vigtigste agenturer Arriflex, Arri, ETC og Sachtler. Dem har vi stadig, men der er kommet mange flere produkter til. Men vores historie går faktisk helt tilbage til 1898, da firmaet hed BELGISK IMPORT-COMPAGNI - og importerede fotografiske artikler fra Belgien. I 2015 skiftede vi navn til Atendi og åbnede i 2016 en afdeling i Sverige. I 2019 åbnede vores samarbejdspartner Atendi Island. I Danmark har vi base i Rødovre. Her finder du vores kontor, værksted, butik og showroom - men vi kører gerne ud i hele landet.

Ekspertise i kvalitetsprodukter og belysningsprojekter

Vi har opbygget et solidt rygte ved at forhandle og servicere kvalitetsprodukter. Vores ekspertise rækker fra små belysningsprojekter til store produktioner, og vi er stolte af at kunne tilbyde løsninger, der imødekommer alle behov, uanset størrelsen.

Butiken – Din One-Stop-Shop

Besøg vores butik, hvor hylderne er fyldt med et omfattende udvalg af forbrugsvarer inden for branchen. Fra kamerafiltre, lampefiltre, gaffertape, mærketape, pærer, brandimprægnering til sikkerhedswirer, clamps, røgvæske, kabler, stik, handsker, tasker, batterier, lommelygter, multitools, sprays og meget mere. Alt, hvad du behøver, er inden for rækkevidde.

Showroom – Inspiration og nyheder

Tag et kig på vores showroom, hvor du finder de seneste nyheder fra vores producenter side om side med velkendte produkter. Her er altid en god grund til at besøge os, når du trænger til lidt inspiration. Vores salgsmedarbejdere står klar til at guide dig og dele deres ekspertise. Ring på 35 84 02 95 for at lave en aftale, så du er sikker på at møde den rette specialist – og selvfølgelig er der altid kaffe på kanden!

Åbningstider i butik og showroom

Mandag-torsdag: 8.00-16.00
Fredag: 8.00-15.30


Atendi A/S – Din pålidelige partner i belysning og udstyr til kreative brancher.
Priser inkl. moms
Atendi A/S
Mose Allé 16
2610 Rødovre
Salg & rådgivning: +45 35840295
Værksted: +45 35840395
Mail: contact@atendi.dk
Åbningstider:
Mandag: 8.00 - 16.00
Tirsdag: 8.00 - 16.00
Onsdag: 8.00 - 16.00
Torsdag: 8.00 - 16.00
Fredag: 8.00 - 15.30

Velkommen til Atendi

Hvordan vil du se priserne på shoppen?
usercart
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram