Priser inkl. moms
Nyheder
/
ETC ColorSource V
28-02-2024

ETC ColorSource V

ColorSource V er den nyeste tilføjelse til ETC's imponerende sortiment af underholdningsarmaturer. Dette topmoderne armatur kombinerer avanceret teknologi med brugervenlighed for at levere enestående belysning til sceneproduktioner, teatre og events.
Avanceret teknologi
ColorSource V er udstyret med den seneste LED-teknologi, der giver et kraftigt og ensartet lys. Armaturet har en imponerende farvegengivelse, der sikrer livagtige og levende nuancer. Med farverne rød, grøn, blå, indigo og lime kan man opnå en fantastisk hvid farve, og et utal af mættede og pastelfarver.

ColorSource V er fabrikskalibreret for at sikre konsistens mellem dagens armaturer og dem, du vil bruge om fem år. De termiske styringsalgoritmer, der er indbygget i hvert ColorSource V-armatur, sikrer, at de farver, du vælger under prøven, er de farver, du får under forestillingen.

Lette at styre
Lamperne har indbygget trådløs DMX og kan konfigureres med dit foretrukne RDM-værktøj, eller med din smartphone via Bluetooth NFC. Med NFC behøver lampen ikke at være tændt for at blive konfigureret.

Holdbart design
Armaturet er designet med holdbarhed i tankerne, hvilket gør det velegnet til krævende scenemiljøer. Den robuste konstruktion og pålidelige LED-teknologi sikrer langvarig ydeevne med minimal vedligeholdelse.
Konfigurer med Set Light-appen

Set Light-appen gør det muligt at adressere og konfigurere lamper trådløst ved hjælp af den teknologi, du allerede har i lommen. Via NFC kan du konfigurere lamperne, selv når armaturet er slukket, og du kan trække konfigurationen for eksisterende lamper. 
Læs mere om appen her
Priser inkl. moms
Atendi A/S
Mose Allé 16
2610 Rødovre
Salg & rådgivning: +45 35840295
Værksted: +45 35840395
Mail: contact@atendi.dk
Åbningstider:
Mandag: 8.00 - 16.00
Tirsdag: 8.00 - 16.00
Onsdag: 8.00 - 16.00
Torsdag: 8.00 - 16.00
Fredag: 8.00 - 15.30

Velkommen til Atendi

Hvordan vil du se priserne på shoppen?
usercart
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram