Priser inkl. moms

Aputure INFINIMAT

Lightscapes at Scale

INFINIMAT er en innovativ serie af LED-måtter og oppustelige softboxe, der er designet til at imødekomme behovene i professionelle produktionsmiljøer. INFINIMATs kommer i forskellige størrelser, fra 1x2 til 20x20, og kan bruges både som måtter og oppustelige strukturer. De er skabt med fokus på alsidighed, holdbarhed og brugervenlighed.

Hver INFINIMAT består af individuelle 1x2 eller 2x2 RGBWW-paneler, der kan styres uafhængigt af hinanden for at opnå endnu flere lysnuancer. Fra 1x2 til 20x20 leveres hver INFINIMAT med en oppustelig airbag, diffusion og grid. Fra 4x4 og opefter i størrelse indeholder hvert INFINIMAT-kit også et skørt til at kontrollere spild.

Markedets højeste output

INFINIMAT-serien har op til dobbelt så høj effekt sammenlignet med konkurrerende lysmåtter i samme størrelse. INFINIMAT 2x4 har en maksimal effekt på 400 W, hvilket er dobbelt så meget som det nærmeste tilsvarende produkt .

Hurtige at sætte op

De oppustelige airbags kan opbevares monteret på LED-måtten. Du pumper let og hurtigt airbaggen op med den medfølgende håndholdte batteridrevne luftkompressor eller luftpumpe, og så er de klar til brug. INFINIMAT 2x4 airbag tager mindre end et minut at sætte op, mens INFINIMAT 8x8 airbag højst tager fire minutter at puste op. INFINIMAT kan bruges med den medfølgende quick-connect-ramme eller hænges på plads for nem opsætning.

En strømforsyning til flere lamper

En unik egenskab ved INFINIMAT-systemet er, at flere lamper kan styres og strømforsynes fra én kontrolenhed samtidigt. Serien tilbyder en 400W kontrolenhed og en 1600W kontrolenhed. En 400W kontrolenhed kan drive to INFINIMAT 1x4'ere eller to INFINMAT 1x2'ere plus en INFINIMAT 1x4.

Modulært system for hurtig vedligeholdelse

INFINIMAT-systemet er designet som et array af 1x2 og 2x2 fuldfarvede lyspaneler, hvilket betyder, at et enkelt panel nemt kan udskiftes, hvis det skulle gå i stykker.

Kraftig konstruktion velegnet til udlejning

Med materialer af høj kvalitet og vejrforsegling på alle porte kan INFINIMATs modstå hårde vejrforhold. Alle dele af systemet (LED-måtter, airbags, kontrolenheder og kabler) er IP65-klassificerede, hvilket gør systemet velegnet til udlejning.

Alsidige muligheder for kontrol

INFINIMAT-familien har alle DMX, CRMX, ArtNet, sACN, ethernet og Sidus Link. Den nye Sidus Link Pro vil snart også tilføje pixelstyring til INFINIMATs.
Priser inkl. moms
Atendi A/S
Mose Allé 16
2610 Rødovre
Salg & rådgivning: +45 35840295
Værksted: +45 35840395
Mail: contact@atendi.dk
Åbningstider:
Mandag: 8.00 - 16.00
Tirsdag: 8.00 - 16.00
Onsdag: 8.00 - 16.00
Torsdag: 8.00 - 16.00
Fredag: 8.00 - 15.30

Velkommen til Atendi

Hvordan vil du se priserne på shoppen?
usercart
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram